Partners en supporters

Het bedrijf van avonturier en spreker Melvin Redeker stelt een expeditie RIB boot ter beschikking en is tot nu toe de financier van dit project en onze expedities. Andere materialen die hij kostenloos ter beschikking stelt zijn o.a. professionele foto- en video apparatuur en duikuitrusting.

Partners en supporters

Ursuit zorgt ervoor dat wij met de beste en sterkste duikpakken onze Noordzeeduiken kunnen maken en draagt bij aan onze veiligheid op zee door de oerdegelijke droogpakken voor op de boot die we tijdens onze zeetochten dragen.

Partners en supporters

Mobiliteit is voor ons belangrijk. Pega configureerde speciaal voor ons een trailer zodat we onze expeditieboot snel in kunnen zetten op verschillende locaties rond de Noordzee. De trailer is voorzien van een perfecte centreerinrichting, 32 multirollen en waterdichte led verlichting. Traileren is voor ons geen zorg meer. Pega-boottrailers.nl

Partners en supporters

Met onze Suunto duikhorloges beschikken we altijd over de juiste informatie tijdens onze duiken in de Noordzee.

Partners en supporters

Scuba Academie ondersteunt ons bij de organisatie van projecten en heeft creatieve ideeën en oplossingen waar In de Noordzee verder mee kan.

Nivado Sport & Media

Helpt ons bij het realiseren van onze Noordzee exploraties met een financiële bijdrage.

Partners en supporters

Administratiekantoor ASAK verzorgt onze administratie.

Samenwerkingen onderzoek

Partners en supporters

Beeldmateriaal, observaties en geluidsopnames van orka’s in de Noordzee delen we met onderzoekers van het Icelandic Orca Project, zodat er meer wetenschappelijk kennis vergaard kan worden over het verspreidingsgebied en de populatiegrootte van de orka’s in de Noordzee.

Samenwerkingen

Partners en supporters

In samenwerking met Grondstofjutters realiseerden we een foto expositie over plastic in de Noordzee op de boulevard in Scheveningen, voor het Kurhaus.

In de Noordzee is lid van

Partners en supporters

Wil jouw organisatie ook dat er minder zwerfafval in onze oceanen terecht komt? Steun dan ook de Statiegeldalliantie. Inmiddels sloten al meer dan 400 organisaties en gemeenten zich aan om samen een vuist te maken voor de doorvoering van statiegeld op PET-flessen en blikjes.

Partners en supporters
Partners en supporters