In de Noordzee op de Duikvaker!

Melvin geeft presentatie: Duiken met orka’s – van de Noordzee tot Arctisch Noorwegen

 

Wat: Duikvaker, Expo Houten

Wanneer: zaterdag 3 en zondag 4 februari

Tijd: zaterdag en zondag 12.00, mainstage

Tickets zijn hier te koop

Naast de twee presentaties zijn we met In de Noordzee het hele weekend te vinden in de stand van Scuba Academie (nr. 148). Kom gezellig langs!

Duiken met orka’s – van de Noordzee tot Arctisch Noorwegen

Ik neem je mee met mijn zoektocht naar de orka’s van de Noordzee, ik laat zien hoe we bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek naar de orka populatie in de Noordzee en de noordelijke Atlantische oceaan.

Tijdens deze zoektocht stuiten we op een stukje ongerepte Noordzeebodem waar iedere centimeter krioelt van het leven. We reizen door naar Arctisch Noorwegen, 400 kilometer boven de poolcirkel, waar honderden orka’s met in hun kielzog hongerige bultruggen jagen op haring.

Duikend in dat glasheldere water en oog in oog met deze machtige roofdieren lopen de rillingen over mijn lijf. Niet alleen van de koude, de overweldigend mooie landschappen en de zachtaardige killer whales. Maar zeker ook rillingen door enkele bevindingen die ik met je wil delen omdat wij als community van duikers, snorkelaars en liefhebbers van de zee het verschil kunnen maken voor bescherming en behoud van de onderwaterwereld in onze oceanen en de Noordzee.

We hopen je te zien op de Duikvaker!

Melvin & Fiona

Recommended Posts

Leave a Comment

A whale of a year - in de noordzeeOp tv bij het klokhuis