Steun ons

In de Noordzee is een jong initiatief. Wij opereren zelfstandig en hebben als doel mensen te verbinden met de Noordzee zodat duurzaamheid en bescherming vanzelfsprekend wordt. Wij kunnen ons werk niet doen zonder jouw steun. Er is voor iedereen een passende manier om te helpen.

Nodig ons uit voor een gastles

In de Noordzee op school

Boek gastles voor jouw basisschool

Wij geven gastlessen voor basisscholen. Wij vertellen in woord en beeld over onze ontmoetingen met zeehonden, dolfijnen en orka’s. Over koraal en de voedselketen en de problemen die ontstaan door het op straat gooien van ons afval. De gastles is interactief en leerzaam. Gegarandeerd een succes. Lees hier verder >>

Help ons 1 miljoen kinderen te bereiken. Wij zijn op zoek naar een partner voor onze gastlessen

We merken dat er heel veel interesse is voor onze gastlessen, helaas zijn we voor de financiering afhankelijk van gemeenten. Die willen vaak meewerken maar toch moeten we veel scholen teleurstellen omdat er geen geld beschikbaar is.

We zijn op zoek naar bedrijven die vanuit hun MVO doelstelling financieel kunnen bijdragen zodat wij meer kinderen kunnen bereiken. Wat kan jouw bedrijf betekenen? Bel Melvin 06 22027021 of mail melvin@indenoordzee.nl

Deel onze verhalen via social media

Steun je onze missie? Deel onze foto’s, video’s en verhalen.

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Doneer tijd en expertise

Vertaler Nederlands-Engels
Wij zijn op zoek naar iemand die onze website kan vertalen zodat we een Engelse versie van onze website kunnen maken. Daarmee kunnen we ook inwoners van de andere landen die de Noordzee omringen bereiken.

Video animaties: Wij zoeken iemand die goed is in het maken van video animaties en die ons daarmee wil helpen.

Als je denkt dat je ons kunt helpen, neem dan contact op. Bedankt!